Bestelproces

Je kunt je snel en eenvoudig per PA-Masterclass uit de actuele reeks aanmelden (dus voor één, twee of alle drie) via de PA-Masterclass Sparkle Your Talents Shop. Hier kun je je keuze bevestigen, eventuele aanvullende wensen doorgeven via ‘Bestelnotities’ (bijv. ten aanzien van een dieet of eventuele andere zaken waarvan je graag wilt dat wij daar rekening mee houden) en je bestelling formaliseren via PayPal of Ideal. Je ontvangt automatisch een bevestiging als onderdeel van je bestelproces en na afloop, een formele factuur per e-mail. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met je gegevens om. Zie ook ons privacy statement.

Ben je eerder voor een functie door Smeenk’s Personal Assistants bemiddeld? Of wil je je samen met een collega aanmelden? Of ben je lid van het IMA (International Management Assistants)? Dan kun je gebruik maken van een speciaal aanbod:

    Bemiddeld door Smeenk’s Personal Assistants

Ben je eerder voor een functie door Smeenk’s Personal Assistants bemiddeld? Dan kun je gebruik maken van een korting van € 100,00 op een PA-Masterclass uit de reeks Sparkle Your Talents, naar keuze. Vul op de bestelpagina bij kortingsbon “Eerder bemiddeld” in en je korting wordt direct verrekend met het eindbedrag.

   Samen met een collega aanmelden

Wil je je samen met een collega aanmelden? Dan kun je gebruik maken van een gezamenlijke korting van € 100,00 op het eindbedrag. Vul op de bestelpagina bij kortingsbon “Sparkle samen” in en jullie korting wordt direct verrekend met het eindbedrag.

Lid van het IMA (International Management Assistants)

Ben je lid van het IMA? Dan kun je gebruik maken van een korting van € 50,00 op een PA-Masterclass uit de reeks Sparkle Your Talents, naar keuze. Vul op de bestelpagina bij kortingsbon “IMA” in en je korting wordt direct verrekend met het eindbedrag.

Kortom… wil jij je talenten duurzaam laten sprankelen? Meld je dan nu aan via de de PA-Masterclass Sparkle Your Talents Shop. De eerstvolgende PA-Masterclass vindt plaats op donderdag 21 maart 2019!

Veel plezier in onze shop en graag tot ziens bij Sparkle Your Talents!

Met sprankelende groet,

  • De PA-Masterclassreeks Sparkle Your Talents is een initiatief van Smeenk’s Personal Assistants, PA-headhunter.
  • De organisatie en coördinatie van de online Sparkle Your Talents! Shop worden in beheer uitgevoerd door Smeeber Business Events BV (statutair gevestigd te Bronckhorst, Kamer van Koophandel Arnhem 64488098, IBAN NL48 RABO 0307369978, BTW NL 855687277 B01).

Smeenk’s Personal Assistants

Simply the best. Through attention, focus and quality.